Sentralstøvsugere & støvsugere

Sentralstøvsugere, også kjent som sentralstøvsugersystemer, er en type støvsugersystem som er installert i et hjem eller en bygning. De skiller seg fra vanlige støvsugere ved at de ikke er portable, men i stedet er installert i en sentral beliggenhet, vanligvis i et mekanisk rom, kjeller eller garasje.

Sentralstøvsugere fungerer ved å suge inn støv, smuss og rusk fra hjemmets gulv og transporterer det gjennom rør og rørføringer til en sentral enhet. Støvet samles deretter opp i en pose eller beholder, som kan tømmes etter behov.

Fordelene med sentralstøvsugere inkluderer bedre luftkvalitet i hjemmet, mindre støy og enklere rengjøring, da man slipper å bære rundt på en tung støvsuger. Imidlertid kan kostnadene for installasjon og vedlikehold av sentralstøvsugere være høyere enn for vanlige støvsugere.

En sentralstøvsuger er enkel å montere både i nye og eldre boliger. Faktisk er systemet så enkelt at veldig mange velger å gjøre dette selv. En sentralstøvsuger til bolig, består hovedsakelig av en støvsuger, et røroppleggmed inntak og en støvsugerslange. De fleste hjem trenger 1 – 3 inntak for å dekke hele boligen

Vi er forhandler av Flexit og Allaway sine støvsugersystem.

Neste side