OLAF B. TERJESEN

Vestfolds største rørleggerbedrift

Vi tilbyr alle typer tjenester innen rørleggerfaget
Alt fra mindre serviceoppdrag til store tekniske anlegg

Olaf B. Terjesen er et av Vestfolds største rørleggerbedrifter med over 80 ansatte og mer enn 70 års erfaring

Vi tilbyr alle typer tjenester innen rørleggerfaget – fra rehabilitering av baderom og våtrom til installering av varmepumpe. Har du akutte servicebehov, kan du ringe vår vakttelefon som er bemannet 24 timer i døgnet hele året.

Er du opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig riktig utført? Da bør du ta kontakt med oss på telefon eller komme innom butikken vår på Teie hvor våre dyktige medarbeidere kan gi deg nyttige tips og råd.

Terjesen_Historien

Historien

14 juni 1952 stiftet rørleggermester Olaf B. Terjesen selskapet Olaf B. Terjesen AS og det ble registrert som håndverksbedrift fra samme dato.

Som så mange andre håndverksbedrifter på den tiden ble firma drevet fra en garasje i Tegelverksveien på Teie. Den gangen syklet rørleggeren rundt på jobber og det kunne ta en hel dag å skifte en kran på Tjøme. Verktøy og deler ble stablet opp på sykkelen og av gårde bar det. Rør og deler var også betydelig tyngre den gangen enn de er i dag, så noen enkel oppgave var det ikke.

I 1963 ble bygget vi holder til i dag bygget, og Olaf B. Terjesen AS flyttet inn i nye lokaler. I tillegg til rørleggerbutikk/kontorer inneholdt bygget også kafeteria.

Olaf B. Terjesen AS ble da det første rørleggerfirma i distriktet med egen butikk. Det var ingen stor butikk som ble åpnet den gangen, men det var en begynnelse og noe nytt. Allerede den gangen var firmaet en stor aktør på rør i distriktet og varmeanlegg var en av de tingene de holdt mye på med. I perioder ble det levert 1-2 anlegg i uken helt frem til oljekrisen inntraff på 70-tallet. På slutten av 60-tallet var det ca. 40 ansatte i firmaet.

I 1971 overtok Brødrene Dahl AS eierskap sammen med rørleggermester Arnt K. Davidsen som daglig leder.

1982 kjøper Rørleggermester Davidsen og rørleggermester Gregersen ut Brødrene Dahl AS.
80-tallet var preget av oppstarten som en total entrepriseleverandør hos Terjesen AS. Med en økning av teknisk personell som innehar mester/ingeniør utdannelse.

1987 overtar rørleggermester Arnt K. Davidsen Olaf B. Terjesen AS som eneeier.

På 90-tallet er det igjen varmeanlegg som en av de store oppgavene. Oljefyring, men også etter hvert med varmepumper og alternative energikilder.

Petter og Morten Davidsen overtar eierskap og drift av sin far Arnt i 1995.

50 års jubileum feiret i 2002.

2003 kjøper Olaf B. Terjesen AS Tjøme rørleggerbedrift AS på Tjøme.

2010 kjøper Olaf B. Terjesen AS seg inn i Bjørn Gregersen AS i Horten. Bjørn Gregersen AS er ca. 30 ansatte.

2016 kjøper Olaf B. Terjesen seg opp til 66 % av Bjørn Gregersen AS i Horten.

Pr. i dag er det 120+ personer ansatte i konsernet og vi betjener kunder i hele Vestfold. Fordelingen mellom service/privatkunder og anlegg er pr. i dag ca. 50/50.

Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store teknisk krevende prosjekter.

Vi har også en butikk som er oppdatert med nye produkter og trender.

I tillegg samarbeider vi med dyktige håndverkere slik at du som kunde kun får en å forholde deg til i hele prosessen. Å handle hos Terjesen på Teie er trygt. Vi har eksistert i over 70 år.

Konekta

Konekta

Konekta - En allianse av tekniske Entreprenører

Vi er medlem av alliansen Konekta.

Konekta er en landsdekkende allianse av tekniske entreprenører, godt etablert som lokale markedsledere. Det er solide aktører innen rør, ventilasjon, automasjon og elektro, med lang erfaring og dyktige medarbeidere.
Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser.

Samlet har eierselskapene i Konekta over 2600 ansatte på nesten 50 forretningssteder, og en årlig omsetning på godt over 4 mrd. kr.
Det gjør Konekta til landets største allianse innen rør.

Vi har felles innkjøpsavtaler, erfaringsutveksling og kompetanseheving samt arbeid med bærekraft.

Som en del av bygg- og anleggsbransjen vet vi at vi spiller en viktig rolle i arbeidet for å skape en mer bærekraftig fremtid.

https://www.konekta.no/

KONTAKT OSS

Send oss en melding

Krav for filopplasting