OLAF B. TERJESEN

Vestfolds største rørleggerbedrift

Vi tilbyr alle typer tjenester innen rørleggerfaget – fra rehabilitering av baderom og våtrom til installering av varmepumpe.

Olaf B. Terjesen er Vestfolds største rørleggerbedrift med over 70 ansatte og mer enn 70 års erfaring.

Vi tilbyr alle typer tjenester innen rørleggerfaget – fra rehabilitering av baderom og våtrom til installering av varmepumpe. Har du akutte servicebehov, kan du ringe vår vakttelefon som er bemannet 24 timer i døgnet hele året.

Er du opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig riktig utført? Da bør du ta kontakt med oss på telefon eller komme innom butikken vår på Teie hvor våre dyktige medarbeidere kan gi deg nyttige tips og råd.

Terjesen_Historien

Historien

14 juni 1952 stiftet rørleggermester Olaf B. Terjesen selskapet Olaf B.Terjesen AS og det ble registrert som håndverksbedrift fra samme dato.

Som så mange andre håndverksbedrifter på den tiden ble firma drevet fra en garasje i Tegelverksveien på Teie. Den gangen syklet rørleggeren rundt på jobber og det kunne ta en hel dag å skifte en kran på Tjøme. Verktøy og deler ble stablet opp på sykkelen og avgårde bar det. Rør og deler var også betydelig tyngre den gangen enn det de er i dag så noen enkel oppgave var det ikke. Den gangen var det også mye mer reparasjoner av produktene en det er i dag, da det var dyrere å kjøpe nytt. Slik er det ikke i dag da det ofte er billigere å kjøpe nytt en å reparere det gamle.

I 1963 ble bygget vi holder til i dag bygget, og Olaf B.Terjesen AS flyttet inn i nye lokaler. I tillegg til rørleggerbutikk/kontorer inneholdt bygget også kafeteria.

Olaf B. Terjesen AS ble da det første rørleggerfirma i distriktet med egen butikk. Det var ingen stor butikk som ble åpnet den gangen, men det var en begynnelse og noe nytt. Allerede den gangen var firmaet en stor aktør på rør i distriktet og varmeanlegg var en av de tingene de holdt mye på med. I perioder ble det levert 1-2 anlegg i uken helt frem til oljekrisen inntraff på 70-tallet. På slutten av 60-tallet var det ca. 40 ansatte i firmaet.

I 1971 overtok Brødrene Dahl AS eierskap sammen med rørleggermester Arnt K. Davidsen som daglig leder.

1982 kjøper Rørleggermester Davidsen og rørleggermester Gregersen ut Brødrene Dahl AS.
80-tallet var preget av oppstarten som en total entreprise leverandør hos Terjesen AS. Med en økning av teknisk personal som innehar mester/ingeniør utdannelse.

1987 overtar rørleggermester Arnt K. Davidsen Olaf B. Terjesen AS som eneeier.

På 90 tallet er det igjen varmeanlegg som en av de store oppgavene. Oljefyring men også etterhvert med varmepumper og alternative energikilder.

Petter og Morten Davidsen overtar eierskap og drift av sin far Arnt i 1995.

50 års jubileum feiret i 2002.

2003 overtar Olaf B. Terjesen AS Tjøme rørleggerbedrift AS på Tjøme.

2010 kjøper Olaf B. Terjesen AS seg inn i Bjørn Gregersen AS i Horten. Bjørn Gregersen AS er ca. 30 ansatte.

2016 kjøper Olaf B. Terjesen seg opp til 66 % av Bjørn Gregersen AS i Horten.

Pr. i dag er det 110+ personer ansatte i firmaet og vi betjener kunder i hele Vestfold. Fordelingen mellom service/privatkunder og anlegg er pr. i dag ca. 50/50.

Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store teknisk krevende prosjekter.

Vi har også en butikk som er oppdatert med nye produkter og trender.

I tillegg samarbeider vi med dyktige håndverkere slik at du som kunde kun får en å forholde deg til i hele prosessen. Å handle hos Terjesen på Teie er trygt. Vi har eksistert i over 70 år.

KONTAKT OSS

Send oss en melding

Krav for filopplasting