EMBLA SERVANTBATTERI KROM

1 780,-
1 602,-

VikingBad EMBLA servantbatteri

Et rett, stilrent og lekkert servantbatteri. Ønsker du et moderne, men tidløst, servantarmatur er dette et godt valg for deg.

Tekniske data

  • Høyde: 150 mm
  • Kan monteres med og uten base plate
  • Innebygd varmtvannssperre
  • Justerbar mengdebegrensning
  • Slanger og monteringsskruer kommer ferdig montert fra fabrikk
  • Farge: Krom.

VikingBad servantbatteri leveres med keramisk tetning og fleksibel vanntilkobling 3/8”. Det kan leveres 5 og 8 l/min aerator på forespørsel for ettermontering for bruk i installasjoner som krever lavt vannforbruk.

Før montering må rørene være spylt rene frem til blandebatteriet. Monteres i henhold til medfølgende manual. Installasjonen utføres av fagmann.

DRIFT & VEDLIKEHOLD 

Rengjøring: Vi anbefaler ukentlig rengjøring med vaskemidler beregnet for baderom. Bruk en myk klut og unngå bruk av f.eks skuresvamp da dette kan lage riper på produktet. Vann og såperester tørkes av umiddelbart. Unngå: Rengjøringsmiddel med skure-effekt eller innholdende løsmiddler! Eksempel: Syrer, blekemidler, kaustisk soda og amoniakk (salmiakk) må ikke brukes! Kromoverflater bør rengjøres med nøytralt flytende rengjøringsmiddel. Følg alltid produsentens anvisninger og retningslinjer. Kromdeler poleres med poleringsmiddel beregnet for krom/metall, ikke bruk poleringsmiddel med slipemidler eller andre kjemiske midler på verken kromdeler eller andre blanke deler av produktet. Prøv heller ikke å ”skrape” bort flekker med harde gjenstander som kniv og lignende på noen av overflatene.

VikingBad AS følger norsk kjøpslov med 5 års reklamasjonsrett på fabrikasjonsfeil. 

GRATIS henting i butikken
BETAL OM 3 MND.
Bestill montering i kassen
Leveringstid: 1-2 Uker

Spesifikasjoner

Kategori Servantbatteri
Merke VikingBad
Farge Krom
Varenummer 4370375

Dokumenter