Trenger du varmepumpe?

Vi sørger for energieffektiv oppvarming

Energieffektivt oppvarming

Varmepumper

Olaf B. Terjesen har sørget for oppvarming av boliger siden 1952 med oljekjeler. På grunn av nye krav skal det ikke fyres med oljekjel etter 2020. Det er varmepumpen som har tatt over.

Varmepumpe er komfort og energibesparende varmekilde som lett kan monteres i nybygg eller i eksisterende bygg.Vi tilbyr luft-vann varmepumper og væske-vann varmepumper

En luft-vann varmepumpe utnytter energien i utelufta til å varme opp vannet i varmeanlegget i boligen, dvs. det vannet som sirkulerer i radiatorene eller gulvvarmerørene osv. En væske-vann varmepumpe utnytter energien i grunnvannet i fjellet, jorden eller sjøen. Varmepumpen kan også varme opp forbruksvann til husstanden, du kan da spare opptil 80 % av energikostnadene til oppvarming og varmtvann.

Terjesen har lang erfaring med installasjon av varmepumper, og har rørleggere som driver kun med dette daglig. Vi kan fjerne din gamle oljefyr og installere ny varmepumpe.

Vi skreddersyr, beregner og dimensjonerer ditt varmeanlegg etter ditt behov.

Ta kontakt med en av våre dyktige varmepumpe eksperter i dag for spørsmål om varmepumpe i din bolig eller en gratis befaring.

Ole Morten Davidsen ole@terjesen.no 98250557

Kontakt oss

Du finner oss her.

Åpningstider butikk

Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 09.00-14.00

Nettside laget av Klikkbar Media